Haluatko kanta-asiakkaaksi? Lue lisää!

Shepherd of Sweden

  Selaa tuoteryhmiä

Vuonna 1982 perustettu Shepherd of Sweden on lifestyle-yritys, jonka pääkonttori ja varasto sijaitsevat Ruotsin Svenljungassa. Visiona on tarjota markkinoille maailman ihanimpia skandinaavista muotoilua edustavia aitoja lampaannahka- ja lampaanvillatuotteita. Suurin osa tuotteista valmistetaan Shepherd® omalla tehtaalla Pohjois-Makedoniassa. Näin he voivat valvoa koko tuotantoketjua raakanahan valmistelusta valmiiseen lopputuotteeseen ja ottaa vastuun koko tuotantoketjusta. 

Materiaaliksi tuotteisiinsa Shepherd® on valinnut aidon mulesing vapaan lampaannahan ja -villan niiden ainutlaatuisen ominaispiirteiden vuoksi, joita mikään muu materiaali ei kykene päihittämään. Tuotteisiin käytettävä nahka on lihateollisuuden sivutuote, joka muuten heitettäisiin pois. Lampaannahka pitää lämpimänä kylmässä ja tuntuu viileältä lämpimässä. Sillä on myös luonnostaan bakteereita tappavia ja likaa hylkiviä ominaisuuksia. Kun lampaannahkaa tuuletetaan säännöllisesti kosteassa ilmassa, se pysyy puhtaana ja raikkaana kauan ilman, että sitä täytyy pestä. Nahan elävä rakenne ja sen rakenteen liikkuvuus tekevät jokaisesta tuotteesta täysin ainutlaatuisen ja täysin luonnollisen.
Tärkeä osa kestävää kehitystä on tuotteiden pitkäikäisyys. Siksi tuotteet suunnitellaan ja materiaalit valitaan erittäin huolellisesti.  

Tutustu meidän laajaan Shepherd® tossu ja tohvelivalikoimaan. Valikoimasta löydät erilaisia tossuja monenlaiseen käyttöön. Näiden tuotteiden pehmeys ja lämpöisyys täytyy itse kokea.

Näytetään tuotteet 1-20 / 20

Lahjakortti