Rolser

  Selaa tuoteryhmiä

Rolser ostoskärry on täydellinen matkakumppani menitpä kauppaan tai vähän pidemmällekin matkalle. Vedettävällä ostoskärryllä kevennät esimerkiksi kauppakassien ja matkatavaroiden aiheuttamaa kantotaakkaa matkustaessasi vaikka bussilla ja junalla. Turhaan sinnittelet painavien kantamusten kanssa, koska voit tehdä sen helpommin ja tyylikkäämmin Rolser ostoskärryn avulla.

Ostoskärryt ovat valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kestävästä ja kevyestä alumiinista ja vettähylkivistä kankaista. Kärryjen isot renkaat ovat kumiset ja ne kulkevat hyvin asfaltilla, sorateillä ja lumen ja sohjon peittämillä kaduilla. Ostoskärryn kassissa on aina vetoketjulliset taskut kaikille pienille tarpeellisille tavaroille kuten lompakolle, avaimille ja puhelimelle. Kärryn säilytystä varten et tarvitse isoa tilaa irrotettavien renkaiden ja rungon helpon taittojärjestelmän ansiosta.  

Tinkimättömästä laadusta kertoo myös Rolser ostoskärryjen viiden vuoden tehdastakuu, jonka Rolser myöntää valmistus- ja materiaalivirheille.

Parasta Rolser ostoskärryissä ovat niiden käytännöllisyys ja tyylikkyys - ne sopivat täydellisesti myös kaupunkikäyttöön. 

Näytetään tuotteet 1-10 / 10

Lahjakortti