Haluatko kanta-asiakkaaksi? Lue lisää!

Asiakaspalaute - New Feet kengät

Asiakas tuli taannoin liikkeeseemme etsimään itselleen sopivia kenkiä työhön ja vapaa-ajalle. Työpäivän aikana hän joutuu olemaan paljon jalkojen päällä. Hän kertoi, että sairastaa monioireista reumasairautta, joka on menneen talven ajan oireillut hyvin vaikeasti aiheuttaen varpaiden nivelten ja päkiän alueelle kipuja, jotka tekivät kävelemisestä ja seisomisesta hyvin tuskallista. Työpäivät olivat hänelle yhtä selviytymistä ja illat menivät siihen, että lepuutetaan jalkoja seuraavaa työpäivää varten.

Asiakkaalla on kokemusta sairaudestaan koko aikuisiän ajan, ja tuona aikana hän on oppinut tunnistamaan mitkä kengät ovat hänen jalkaansa oikeanlaiset minkä takia hän on hyvin tarkka siitä, että kengät ovat lestiltään juuri hänen jalkoihinsa sopivat. Kuten tiedämme reumasairaudet ovat hyvin vaihtelevia ja monesti ne vaikuttavat jalkojen rakenteeseen ja nivelten toimintaan niin, että aiemmin käyttäjälleen hyvät kengät eivät enää olekaan hyvät vaan kenkiä pitää päivittää useammin, vaikka edelliset kengät olisivatkin käyttökuntoiset.

Uusien kenkien piti tuoda asiakkaalle helpotusta erityisesti työpäiviin niin, että hän pystyy liikkumaan työpäivän jälkeenkin ja plussaa olisi, jos kengät myös näyttäisivät hyvältä.

Asiakkaalle valikoitui New Feetin kengät, jotka ovat erinomainen valinta herkille jaloille. New Feet kengät tuovat useimmiten avun, jos sinulla on ongelmia tai muutoksia jaloissa: kipeät jalat, väsyneet jalat, diabetes, nivelongelmia, reuma, vasaravarpaita, vaivaisenluu, kantapään kipu, kovettumia jaloissa ja lättäjalka.

Onnellinen asiakkaamme kävi vasta liikkeessämme antamassa palautetta, että jo muutaman päivän käytön jälkeen hän huomasi jaloissa eron ja säryt olivat alkaneet hellittämään. Hän kertoi myös, että nyt hän voi työpäivän jälkeenkin käydä pitkillä rakastamillaan kävelylenkeillä. Erityisesti asiakkaamme kehuu ostamiensa kenkien pohjaa, joka on joustava ja pehmeä ja vaimentaa erittäin hyvin iskuja. Lisäksi leveähkö lesti on tuntunut hyvältä, vaikka hänen jalkansa ovat kapeat. Hän on nauhoituksella saanut säädettyä kenkien istuvuuden sopivaksi ja iloinen yllätys hänelle oli se, että kengät vaikeille jaloille näyttävät myös hyvältä.

Näistä palautteista tulee aina hyvä mieli. On ilo olla avuksi. Kiitos palautteesta!

Lahjakortti