Froddo paljasjalkakengät - kurkistus syksyn ja talven uutuuksiin

Kurkistus 2023 syksyn ja talven Froddo paljasjalkakenkä mallistoon. Osa malleista on jo saapunut meille myyntiin asti ja pitkin syksyä saapuu lisää. Lisäämme kaikki tuotteet pian verkkoon, joten tarkemmat tuotetiedot löydät aina kyseisen tuotteen tuotesivuilta.

Froddo Barefoot Laces

Muutaman vuoden jo markkinoilla ollut Laces malli on kokenut pienen, mutta tuntuvan päivityksen. Tämän vuoden syksyn malliin on vaihdettu Froddon viime syksynä lanseerama uusi Extra Grip tr-kumipohja, joka on tuntumaltaan pehmeämpi ja letkeämpi kuin aiempi pohja. Tämän myötä myös kengän mitoitus on muuttunut hieman isommaksi. Vettähylkivät nauhoilla säädettävät kokonahkaiset paljasjalkatennarit lapsille, naisille ja miehille. Koot 36-42. Värit tummansininen, viininpunainen, konjakinruskea ja musta.

Froddo Barefoot Flexy Wooly

Froddon ihana sisäkenkä uutuus pikku jalkoihin. Niin pehmeä ja letkeä paljasjalkatossu. Päällinen on 100% villahuopaa, josta useimmat tykkäävät, koska luonnonmateriaalina se on hengittävä ja ei hiosta jalkoja. Vaimentava, mutta taipuisa 6 mm vahvuinen Vibram pohja on todella mukavan tuntuinen jalkapohjan alla. Koot 23-35. Värit tummansininen ja viininpunainen.

Froddo Barefoot Wooly

Viime syksynä markkinoille tullut Froddo Wooly paljasjalkatossu jatkaa mallistossa myös tänäkin vuonna. Malli on ollut suosittu myös aikuisten keskuudessa. Tätä olemme myyneet mm. opettajille työkengäksi ja lapsille päiväkotiin, eskariin ja kouluun sisäkengäksi. Päällinen on 100% villahuopaa ja pohja joustavaa luonnonkumia. Koot 23-40. Värit beige, keltainen, tummansininen ja viininpunainen.

Froddo Barefoot Tex Autumn

Tuttu Froddo Autumn välikausikenkä on uudistunut. Pohja on uusittu viime syksynä markkinoille tulleeseen Extra Grip tr-kumipohjaan, joka on saanut huippuhyvää palautetta asiakkailta erityisesti sen hyvästä pidosta liukkailla keleillä. Lisäksi Autumn malliin on lisätty Froddo Tex - kalvo niin ei kosteatkaan sääolosuhteet haittaa ulkoilua. Päällinen laadukasta mokkanahkaa ja tekstiiliä. Koot 25-32. Värit konjakinruskea, tummansininen, tummanvihreä ja viininpunainen.

Froddo Barefoot Tex Track

Mielenkiintoinen uutuus välikausikenkä valikoimaan. Nopeasti jalkaan puettavat paljasjalkanilkkurit säädetään joustavilla nauhoilla ja pikalukolla. Myös tässä mallissa on huippuhyvä Extra Grip tr-kumipohja ja Froddo Tex – kalvo. Päällinen laadukasta mokkanahkaa ja tekstiiliä. Koot 32-42. Värit musta ja violetti.

Froddo Barefoot Chelys

Suuren suosion saavuttanut Chelys paljasjalkanilkkuri on tänäkin syksynä mallistossa. Vettähylkivä välikausinilkkuri on helppo sujauttaa jalkaan vetoketjun ja joustavan venykkeen avulla. Extra Grip tr-kumipohja ja laadukas pintanahka. Koot 36-42. Väri musta.

Froddo Barefoot Tex Winter

Kaksi talvea tätä mallia myyneenä voin vain todeta, että aivan huippu kenkä. Hieman korkeampi varsi, hyvä säädettävyys, Froddo Tex - kalvo, Extra Grip tr-kumipohja, lämmin villavuori ja laadukas mokkanahka ja tekstiili päällinen. Nämä ominaisuudet yhdessä tekevät tästä mallista erinomaisen käyttökengän päiväkoti ja ala-aste ikäiselle lapselle. Koot 23-32. Värit konjakinruskea, tummansininen ja viininpunainen.

Froddo Barefoot Tex Suede

Viime talven uutusmalli, joka saavutti myös suuren suosion. Sopii aikuisten kuin myös lasten jalkoihin. Helposti jalkaan sujautettava vetoketjullinen saapas. Monipuolinen käytettävyys on tämän kengän valtti. Sopii toppavaatteisiin, mutta myös siistimpäänkin vaatetukseen. Vedenpitävä Froddo Tex – kalvo, Extra Grip tr-kumipohja, lämmin villavuori ja päällinen laadukasta mokkanahkaa. Koot 25-42. Värit konjakinruskea, musta ja viininpunainen.

Froddo Barefoot Tex Laces

Vau, mikä uutuus! Maiharimainen paljasjalkanilkkuri talveen. Supermukavat jalassa. Säädettävyys nauhoilla ja vetoketjulla. Extra Grip tr-kumipohja, Froddo Tex -kalvo, lämmin villavuori ja laadukas pintanahka päällinen. Koot 36-42. Värit konjakinruskea, musta ja viininpunainen.

Froddo Barefoot Tex Track Wool

Viimeisenä myös uutuus talvipaljasjalkakenkä. Nopeasti jalkaan puettavat paljasjalkasaappaat säädetään joustavilla nauhoilla ja pikalukolla. Testissä koko 37 runsas pohkeisella ja yllätys oli suuri sillä varteen jäi jopa hieman väljyyttä. Extra Grip tr-kumipohja, Froddo Tex -kalvo, lämmin villavuori ja laadukas mokkanahka ja tekstiili päällinen. Koot 31-42. Värit musta ja violetti.

Lahjakortti